09.03.2023.

12:38

Foto: printscreen

Sport

SA GLUMICE PREŠAO NA SEK*I FUDBALERKU! Cicipas poslao reket plavuši iz Aston Vile!

Fudbalerka se na Instagramu pohvalila da joj je treći teniser sveta poklonio reket i poručila mu:

- Spremna sam za meč, hvala Cici.

Informer

Cicipasov brat je pozvao na partiju: Ališa Leman

Mnogi su se zapitali kako je došlo do kontakta Grka i Švajcarkinje, a zanimljivo je da je sve započeo Stefanosov mlađi brat Petros (22). On je takođe teniser, a iako trenutno nije ni među prvih 1.000 na ATP listi, uspeo je da privuče pažnju kada je Ališu pitao putem Instagrama da li bi htela da zaigra u dublu sa njim.

Informer

Zavodnik: Stefanos Cicipas

Međutim, izgleda da mu je slavniji brat pomrsio planove, jer se Ališa samo Stefanosu obratila na Instagramu. Za sada nema novih detalja po pitanju toga kako se potencijalna romansa razvija, ali se svi oni koji prate ovu priču uveliko šale na račun Cicipasa.

Pre svega zbog toga što javno sve češće flertuje sa lepoticama iz svih sfera. Na Australijan openu je posle pobede u polufinalu "bez blama" pozvao udatu australijsku glumicu Margo Robi (32) da dođe i gleda finale protiv našeg Novaka Đokovića. Kako odgovor nije dobio, nakon čega se na osnovu starih fotografija ispostavilo da je Margo fan Srbina, izgleda da sa prebacio na Ališu.

Informer

Odbila tenisera: Margo Robi

Fanovi su primetili da popularni Cici očigledno ima svoj tip žene s obzirom na to da su obe plavuše sa svetlim očima.

Stefanosu i Ališi ništa ne stoji na putu jer su oboje slobodni. Cicipas je donedavno oko četiri godine bio sa Teodorom Petalas, javnosti nepoznatom devojkom koja se bavi marketingom.

Ališa je nedavno raskinula sa brazilskim fudbalerom iz redova Aston Vile Daglasom Luizom (24), a pažnju je privukla pre nekoliko godina kada je bila u vezi sa saigračicom iz reprezentacije Švajcarske Ramonom Bahman (32).