Autor: Informer.rs

10.03.2023.

14:33

Foto: AP/Photo/Srđan Stevanović

Sport

PR BELE KUĆE DOBILA PITANJE O NOVAKU! OVO je njen odgovor! (VIDEO)

Najverovatnije Novaku Đokoviću neće biti dozvoljeno da igra ni na Floridi, iako se guverner te američke države Ron De Santis trudi svim silama da Srbin ipak nastupi!

Nole se i dalje nada da bi mogao da učestvuje na tom mastersu, koji počinje 22. marta, a pitanje oko zabrane našem asu da uđe u Ameriku postavljeno je i Karin Žan Pjer. 

Ona je nakon pitanja o potencijalnom dopuštanju Novaku da uđe u zemlju, prebacila odgovornost na Nacionalni centar za kontrolu i prevenciju bolesti! Samim tim ostavila je minimum nade...

- Po pitanju uslovne vakcinacije, uputila bih vas na CDC (Nacionalni centar za kontrolu i prevenciju bolesti). Oni su ti koji se time bave. To je još uvek na snazi i očekujemo da se svi pridržavaju pravila naše zemlje, bilo kao učesnici, ili kao gledaoci. Što se tuče konkretno mastersa u Majamiju, to je pitanje za njih, oni su privatno lice, pa ćemo im dozvoliti da govore o tome. Ali opet, ovo je nešto o čemu odlučuje CDC - rekla je Karin Žan-Pjer.

Novakovi navijači širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju nove mečeve našeg tenisera, koji je zbog svoje odlučnosti da se ne vakciniše bio uskraćen za igru na mnogim terenima širom sveta! Bilo kako bilo i tom problemu se nazire kraj, a Novak strpljivo čeka i za to vreme uživa u Srbiji.