Autor: Informer.rs

08.04.2023.

15:01

Foto:

Sport

KRIMINALCI, DILERI, SILOVATELJI! Bekerova ispovest o zatvorskim danima! SVAKODNEVNA BORBA ZA OPSTANAK!

Bivši trener Novaka Đokovića hoće da počne novi život posle izlaska iz zatvora i napuštanja Engleske.

Osvajač šest Gren slem titula, odslužio je osam meseci zatvora nakon što je proglašen krivim u slučaju ličnog bankrota.

U Engleskoj je Beker osuđen na dve i po godine uslovne kazne zatvora zbog skrivanja imovine vredne 2,5 miliona funti kako bi izbegao plaćanje dugova.

Informer

On je u nedavnom intervjuu izjavio da gradi "treće poglavlje" svog života nakon izlaska iz zatvora. U pripremi je pokretanje TV dokumentarnog filma o njegovom životu i karijeri.

- Ko kaže da život u zatvoru nije težak, ja mislim da laže... Bio sam okružen kriminalcima, dilerima droge, silovateljima, trgovcima ljudima, opasnim ljudima. Svaki dan se borite za opstanak. Odmah se morate okružiti s teškim momcima, kako bih ih ja nazvao, jer vam je potrebna zaštita. Ako mislite da ste bolji od svih ostalih, onda gubite. Nema veze što sam bio teniser, jedina valuta koju imamo unutra je naš karakter i ličnost. To je to, nemaš ništa drugo. U početku nemate prijatelje, bukvalno ste sami i to je najteži deo, morate zaista pogledati u sebe svoje kvalitete i svoje prednosti, ali i svoje slabosti - rekao je Beker za "5 Live Breakfast".

Informer

Borisu Bekeru nije dozvoljeno da se vrati u Veliku Britaniju do oktobra 2024. Bivši stručnjak BBC-ja pregovarao sa britanskom televizijom o partnerstvu za Vimbldon 2024.

- Nedostaje mi London, zaista mi nedostaje Vimbldon i neću ići tamo ove godine. Imam sreću što mogu da stojim na nogama, niko me od partnera nije izneverio, dočekali su me kući. Kad si dole, a zadnjih pet, šest godina mi je bilo jako teško, stvarno saznaš ko je sa tobom, a ko nije sa tobom.