Autor: Informer.rs

11.04.2023.

13:40

Foto: ruters/tranjug/AP

Sport

HRVAT SE OPET POKLONIO ĐOKOVIĆU: Poštujem ljude koji imaju stav i nisu u začaranoj mašineriji!

Hrvat je tada bio na Đokovićevoj strani i davao mu je podršku kada je našem igraču bilo najteže, kada skoro niko nije smeo kaže nešto negativno o vakcinaciji.

Lovren je u podkastu "Inkubator" otkrio da se povremeno čuje sa Đokovićem, a laže da poštuje prvog tenisera sveta jer ima svoj stav.

- Drago mi je da sam bio u pravu! Nekada razmenimo poruke na Instagramu, pošaljemo jedan drugom reči podrške. Uvek ću ceniti ljude koji imaju stav, koji nisu u toj začaranoj mašiniji, koji gledaju malo van tog okvira - rekao je Dejan Lovren.

Poznati hrvatski fudbaler izazvao je lavinu komentara prošle godine, kada su Đokovića deportovali iz Melburna. 

- Sad još više navijam da Novak Đoković osvoji 21. Grend slem. Drži se Nole - poručio je tada Lovren, koji ne propušta priliku da čestita našem asu posle svake osvojene titule. 

Informer

Novak Đoković

Novak Đoković je i pored silnog protiska ostao dosledan, nije se vakcinisao protiv korone, a nedavno je napomenuo da se ne kaje i pored toga što nije mogao da igra na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju. 

- Nikada nisam bio protiv vakcinacije. Međutim, oduvek podržavam slobodu izbora šta stavljate u sopstveno telo - poručio je Nole posle skandala u Australiji.