Autor: Informer.rs

14.04.2023.

07:31

Foto: Tanjug/AP

Sport

ŠOU MEDVEDEVA! Zasmejavao publiku i protivnika, svađao se, REŽIRAO PREOKRET I IZBACIO VELIKOG RIVALA! (VIDEO)

Ruski as koji je peti igrač sveta uspeo je drugi put za mesec dana da preokretom slavi protiv Nemca Aleksandra Zvereva, svog velikog rivala – 3:6, 7:5, 7:6 (7).

Fenomenalan meč je viđen u poslednjem susretu osmine finala turnira u Monte Karlu, pred slabo popunjenim tribinama, usled lošeg vremena.

Zverev je i u drugom i u trećem setu servirao za meč, ali je Medvedev u oba navrata usepeo da napravi brejk, igrao je na sve ili ništa, pogađao u najvažnijim trenucima i na kraju zasluženo slavio.

Treba istaći da je  i te kako Medvedev zabavlajo publiku na ovom meču. Bio je nervozan u jednom trenutku i odlučio je da skloni šipku koja se nalazila na mreži jer je baš tu pogodila njegova loptica! Čak i Zverev se nasmejao, a ni skupljači loptica nisu mogli da obuzdaju smeh. Medvedev nije dobio nijednu opomenu iako je poslao lopticu u zid, nervirao navijače, ali ih i ućutkivao!

Medvedev će u petak igrati protiv Holgera Runea, kome je susret predao povređeni Mateo Beretini. Nema sumnje da je svim preostalim teniserima u Monte Karlu i te kako drago što na putu do titule neće biti Novaka Đokovića, koji je šokantno ispao od Lorenca Musetija.