Autor: Informer.rs

17.04.2023.

19:36

Foto: Informer

Sport

NOVAK SE SJAJNO ZABAVLJA U BANJALUCI! Đoković sa bratom i trenerom zaigrao ODBOJKU! Ni KIŠA mu nije pokvarila RASPOLOŽENJE! (VIDEO)

Kiša je pokvarila prvi dan u Banjaluci zbog čega je program na Srpska openu prekinut. Ipak, to nije pokvarilo raspoloženje u taboru Novaka Đokovića koji se, utisak je, sjajno zabavlja u prestonici Republike Srpske. 

Đoković je danas trenirao na teniskom kompleksu nakon čega je održao i konferenciju za štampu, a večernje sate iskoristio je da sa bratom Markom, Goranom Ivaniševićem i svojim sparing partnerom odigra odbojku. 

Na snimku koji nam je poslala naša novinarka iz Banjaluke jasno se vidi da u taboru Novaka Đokovića vlada sjajno raspoloženje uoči njegovog debija na Srpska openu. Najbolji teniser sveta bio je slobodan u prvom kolu, a u drugom će mu rival biti Luk Van Eš iz Francuske koji je danas posle preokreta bio bolji od Stena Vavrinke. 

Podsećamo, dolazak Novaka Đokovića izazvao je veliko oduševljenje među navijačima, pa je srpski teniser danas imao pune ruke posla da se fotografiše, podeli autograme i porazgovara sa velim brojem svojih fanova.