Autor: Informer.rs

18.04.2023.

06:53

Foto: ATAIMAGES

Sport

NOLE, DA LI SI PROBAO SPECIJALITET BANJALUKE? Neću to doživeti!

Nole nije dobro počeo sezonu na šljaci, poražen je u trećem kolu Monte Karla, ali šansu da popravni imaće na Srpska openu.

Startovao je turnir u Banjaluci -"Srpska open", koji je morao biti prebačen iz Beograda u Banjaluku, jer prestonica Srbije želi da se pripremi i konkuriše za turnir serije "500". Očekivano, Novak Đoković je u centru pažnje. 

Informer

 

Bilo je zabavno tokom konferencije za medije, Nole je imao vremena i strpljenja za sve predstavnike medija. Bilo je i opuštenijih pitanja, a jedno je postavio novinar Glasa Srpske,  interesovalo ga je da li je Novak stigao da proba neke banjalučke specijalitete. 

Pošto su specijaliteti uglavnom od mesa, Nole se nesmejao i rekao da je to bilo ranije, kada je jeo meso, pošto su banjalučki specijaliteti vezani za meso, koje on više ne jede.

- Teško, to možda u prošlom životu, kada sam jeo meso, pošto ja meso više ne jedem. Banjalučki specijalitet su uglavnom bazirani na mesu, tako da verovatno neću to doživeti - rekao je Nole.

Prvi tenis sveta pohvalio je domaćine, zadovoljan je hranom u hotelu.

- Kada je hrana u pitanju, veoma sam zadovoljan, i u hotelu i ovde gde jedem, svi su toliko ljubazni i to je najlepši utisak. Ljudi su gostoljubivi, uzbuđeni što sam i sam ovde i ostali teniseri i žele da ostave najlepši utisak na sve goste, a ja se osećam najmanje kao gost, već kao kod kuće, to je ono što želim i da ostane najjači utisak ove nedelje - istakao je Đoković.

Informer

 

Novak je u prvom kolu slobodan kao prvi nosilac, a rival u drugom kolu biće mu Luka van Aš, koji je sa 2:1 savladao Stena Vavrinku.