Autor: Informer.rs

25.04.2023.

15:00

Foto: Starsportphoto©

Sport

NAVIJAČI U TRANSU - OGLASIO SE NOVAK! Hvala vam na LJUBAVI i PODRŠCI!

Ne cvetaju ruže Novaku Đokoviću na startu šljakaške sezone u 2023. godini. Srpski teniser eliminisan je na startu Monte Karla, potom je izgubio i u trećem kolu Srpska opena u Banjaluci. Odlučio je potom najbolji svih vremena da preskoči Masters u Madridu kako bi zalečio povredu lakta i što spremniji dočekao turnir u Rimu, ali i Rolan Garos koji mu je glavni cilj u ovom periodu sezone. 

Nije bilo Novaka Đokovića na društvenim mrežama od kako je vernicima čestitao Vaskrs, a danas se oglasio kako bi se zahvalio navijačima za bezrezervnu podršku i čestitao dan "Nolefam" grupe. 

Jedan od vernih navijača je izrazio veliku čast što navija za Novaka, a onda je srpski as odgovorio na sve to.

- Srećan Nolefam dan Novak fan klubu! Hvala vam na svoj ukazanoj ljubavi i podršci svima širom sveta - napisao je Novak Đoković i ponovo izmamio osmehe svojih navijača. 

Srpski teniser ove sezone osvojio je dve titule pošto je bio najboljih u Adelaidu i na Australijan openu, ali je usledio nešto slabiji period godine. Potom nije imao pravo nastupa na američkoj turneji zbog čega ga više od mesec dana nije bilo na terenu. Ipak, očekuje se da srpski teniser bude potpuno spreman za Rolan Garos na kom će pojuriti svoju 22. grend slem titulu.