Autor: Informer.rs

16.05.2023.

08:13

Foto: printscreen

Sport

NOVAK SE UHVATIO ZA GLAVU... Šta se desilo? Burna reakcija Srbina nekoliko sati pre meča u Rimu! (VIDEO)

Đoković je u utorak dobio prvi dnevni termin od 11 časova, pa će otvoriti program na "Foro Italiku". Naš teniser je sa trenerima rano stigao u teniski kompleks, pa su, dok su čekali početak treninga, igrali "Ne ljuti se čoveče", popularnu društvenu igricu, ništa neobično za Novakov tim.

Takmičili su se Đoković, Ivanišević, Paniki i Erera. Novak, naravno, uvek želi da pobedi, pa nije izostala ni burna reakcija, kada mu kockice nisu dale ono što je želeo.

Nole je u prvom kolu Rima bio slobodan, u drugom je savladao Argentinca Ečeverija (2:0), a u trećem Bugarina Grigora Dimitrova (2:1). Na tredu je 13. igrač sveta Britanac Kameron Nori.

Đoković i Nori su več igrali jedan protiv dugog, u dva navrata, a oa meča je dobio sroksi teniser. Bio je zadovoljan posle pobede protiv Grigora Dimitrova, pa dana treba očekivati još bolju igru našeg asa.

- Odigrao sam na višem nivou nego na prvom meču, nema vetra, lopta slabije odskače uveče nego preko dana. Izazovni uslovi i za mene i za njega, ali to je deo podloge, deo šljake pa je i očekivano. Izgubio sam koncentraciju krajem drugog seta pa se on vratio u meč i odmah sam vratio nivo igre koji sam tražio, brejk na njegov servis i držao stvari pod kontrolom. Publika je podržavala njega u drugom setu, ali sam posle držao stvari pod kontrolom - rekao je najbolji teniser sveta.