Autor: Informer.rs

16.05.2023.

14:57

Foto: Reuters/printscreen

Sport

Novakov MRZITELJ jedva dočekao da PLJUNE prvog tenisera sveta! Okrivio Đokovića za prljav potez Norija

Novak Đoković se plasirao u osminu finala mastersa u Rimu, podiže novo forme pred Rolan Garosu, što neki ne mogu da podnesu, a prvi među njima je Ben Rotenberg.

Prvi teniser sveta eliminisao je u osmini finala dva seta Kamerona Norija, a susret je obeležio veliki skandal. Britanac je pogodio Srbina u nogu prilikom jednog smeča u četvrtom gemu drugog seta.Srpski teniser je video da nema šanse, i već se spremao za sledeći udarac, okrenuo je leđa, ali ga je Nori napucao u nogu. Mogao je i da povredi Đokovića, podigao je ruklu posle prljavog poteza, ali je bilo kasno. 

Britanca sada brani Ben Rotenberg koji je već godinama unazad jedan od najvećih Đokovićevih kritičara. Ostavio je na Tviteru sarkastičan komentar koji je iznervirao mnoge navijače srpskog tenisera.

- To je očekivan ishod kada se okrenete leđima i stanete nasred terena, a vaš rival treba da smečuje lopticu preko glave - napisao je Ben Rotenberg i okačio snimak.

Potez Norija je iznervirao Navaka, ali mu ništa nije rekao, čak mu je i pružio ruku posle meča na mreži, ali prvi put u karijeri nije aplaudirao rivalu.