Autor: Informer.rs

24.05.2023.

19:03

Foto: printscreen

Sport

SKANDAL U FRANCUSKOJ - TENISER RAZLUPAO REKET O SUDIJSKU STOLICU! Šveđanin ekspresno DISKVALIFIKOVAN (VIDEO)

Važio je švedski teniser Mikael Imer za jednog od najtalentovanijih na svetu, ali njegova karijera nije otišla u očekivanom pravcu. Da je na potpunoj "stramputici" potvđuje njegova diskvalifikacija na turniru u Lionu nakon što je reket razbio o stolicu glavnog sudije...

Mikael Imer potpuno je izgubio živce u finišu prvog seta nakon spornog poena. Šveđanin je insistirao da glavni sudija siđe iz stolice i proveri trag loptice na šljaci, ali je on to odbio. Imer se vratio na teren, odigrao naredni poen, a potom potpuno izgubio živce i razlupao reket o stolicu glavnog sudije. 

Na snimku se vidi kako mu je nakon ovog performansa u ruci ostala samo drška! Vrlo brzo se na terenu pojavio i delegat koji je Imeru saopštio da je diskvalifikovan. Šveđanin je odmah prišao svom rivalu Arturu Filsu i čestitao mu na pobedi nakon čega se povukao sa turnira. 

Imer je trenutno 58. igrač planete, imao je šansu da u Lionu napravi dobar rezultat uoči Rolan Garosa, ali je pitanje da li će Šveđanin sada uopšte imati pravo nastupa na drugom ovosezonskom grend slemu.