Autor: Informer.rs

29.05.2023.

18:06

Foto: Tanjug/AP

Sport

ŠIPTARI POLUDELI ZBOG NOVAKOVE PORUKE IZ PARIZA! Nije mu prvi put... (FOTO)

Trijufom je Novak Đoković otvorio ovogodišnji Rolan Garos pošto je sa 3:0 bio bolji od Aleksandra Kovačevića. Ipak, nakon meča igranom na "Filip Šatrijeu" najmanje se priča o tenisu budući da je Đoković umesto svoj potpis, na kameri ispisao reči podrške srpskom narodu sa Kosova i Metohije koji poslednjih godina trpe strahovit teror takozvanih kosovskih vlasti...

Situacija u južnoj srpskoj pokrajini poslednjih dana izmakla je kontroli, situacija se ne smiruje, a napadi na naše stanovništvo je sve češće zbog čega je borbena gotovs vojske podignuta na najviši nivo. Novak je, kao pravi patriota i sportista, uputio reči podrške Srbima na Kosmetu, ali i poručio da nasilje nije rešenje. 

Informer

Novakov oduševio je Srbe, ali je izazvao glev Albanaca koji su ekspresno preneli njegovu poruku iz Pariza. Najuticajniji mediji u južnoj srpskoj pokrajini, "Koha ditora", odmah je objavila vest o Đokoviću, a sve uz naslov "Đokovićeva poruka protiv Kosova posle trijumfa na Frenč openu".

"Novinari" portala preneli su da ovo nije prvi put da Novak piše ovakve stvari protiv Kosova, a da srpski na svakom meču propagiraju upravo takve stavove.