Autor: Informer.rs

30.05.2023.

16:06 >> 16:34

Foto: EPAIMAGES

Sport

OLGA DANILOVIĆ U VEZI SA GOLMANOM! Blista zbog romanse sa Oblakom

U pitanju je slovenački golman Jan Oblak (30) iz redova Atletiko Madrida. Nakon pobede u prvom kolu Rolan Garosa nad Ukrajinkom Katerinom Bajndl rezultatom 6:2, 6:3 bacila mu se u zagrljaj, a potom srpskim novinarima koji su u Parizu potvrdila da su zaljubljeni.

Informer

Bodrio je Olgu i u Madridu kada je osvojila trofej: Jan Oblak

Nasmejala se na pitanje o Oblaku i otkrila da joj je zbog njega baza u Madridu.

- Znači mi puno njegova podrška. Sada je jasnije zašto mi je baza u Madridu. Divno je od njega i Stefana Savića što su došli. Imali su dva dana slobodno. Savić je bio sa devojkom, oni su se i verili ovde. Oblak me je bodrio i na turniru u Madridu, na čelendžeru koji sam osvojila pre devet dana - otkrila je srpska teniserka.

Prvi Olgin dečko koji je bio poznat javnosti je srpski košarkaš iz redova Atlante Bogdan Bogdanović (30). Da sportski par uživa u ljubavi obelodanjeno je u javnosti u februaru 2018. U vezi su bili oko dve godine.

Prošlog proleća pisalo se da je u vezi sa košarkaškim menadžerom Andrejom Ilićem. Zajedno su se pojavljivali na utakmicama Košarkaškog kluba Partizan, ali lepa brineta nije nikada o njemu pričala u javnosti.