Autor: Informer.rs

01.06.2023.

20:34

Foto: Reuters/USA Today

Sport

OLGA OSTVARILA USPEH KARIJERE, PA PROGOVORILA O VEZI SA OBLAKOM! Samo sam vas čekala! Sve je lepše i bolje

Olga je pre nekoliko dana otkrila da je u ljubavi sa čuvarom mreže Atletiko Madrida. Naravno, nakon velike pobede na Rolan Garosu jedno od pitanja na pres konferenciji bilo je i to. Očigledno, mlada teniserka je imala spreman odgovor.

Informer

 

- Samo sam vas čekala! Kada se osećaš lepo, sve je lepše, lakše i bolje. Kada si ispunjen u svakom planu. Puno je sati na terenu i deifnitivno kada je lepo van terena, možda može da bude bolje i na terenu. Da tako kažemo. Jesam spakovala, stavila sam mašnicu i sve - rekla je Olga Danilović kroz osmeh.

Informer

 

Ćerka proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića kaže da je ponosna na uspeh, ali da će se boriti za pobedu i u narednom kolu, protiv teniserke iz Tunisa Ons Žaber.

Ponosna sam na sebe. Zaostajala sam 5:1 u drugom setu, ali borila sam se poen po poen. Nisam igrala dobro do tada, ali nisam odustajala. Imala sam uspone i padove. Što se tiče narednog meča, daću sve od sebe. Ona je favorit, ali spremiću se što bolje mogu - dodaje Olga.

Naša igračica srećna je što je i dalje na turniru, baš kao i Novak Đoković.

Uživaću u svakom trenutku na terenu. Igram protiv teniserke iz top deset, ali to je vrsta izazova zbog kog svi igramo. Ana i Jelena su mi bile uzori kada sam bila mala, uz Novaka, Viktora i Janka. U turniru sam s Novakom, to je lepo - zaključuje Olga.