Autor: Informer.rs

03.06.2023.

15:35 >> 12:48

Foto: AP PHOTO

Sport

PRITERALO GA! Australijanac pitao sudiju da mokri na terenu!

Rolan Garos je ovih dana glavni sportski događaj, što zbog senzacija i gubljenja favorita, dobrih poteza ili ovakvih ispada njegovih aktera.

Kokinakis je igrao svoj meč sa Karenom Hačanovim i zatražio je kratkotrajnu pauzu kako bi otišao u toalet nakon drugog seta.

Sudija meča Katarina Radvan odbila je zahtev australijanca na šta je ovaj, vidno iznerviran, počeo raspravu sa Poljakinjom.

- Sve što tražim je da odem da pi*am. Sada mi kažete da imam samo 50 sekundi. Možete li biti realniji i dati mi neko pristojnije vreme. Je*ote, imamo dve pauze za čitav meč. Da li hoćete da pi*am na terenu, da li to hoćete?! - ljutito je govorio Kokinakis koji je na kraju poražen u ovom meču sa 3:1 (6:4, 6:1, 3:6 i 7:6).

Informer

Tanasi Kokinakis

Nekadašnja britanska teniserka Laura Robson, koja sada radi kao analitičar za "jurosport", objasnila je zašto je tih 50 sekundi za pauzu malo.

- Morate trčati punim trkom kako biste stigli. Problem je što na tom terenu toaleti nisu blizu kao na Šatrijeu, na primer. Ljut je jer zna da ne može da stigne za to vreme, ali barem se nije desilo na terenu - rekla je Robson.