Autor: Informer.rs

04.06.2023.

09:01

Foto: Tanjug

Sport

OLGA DANILOVIĆ U ČUDU! Nisam ljuta, ali TO JE JE BAŠ GLUPO!

Olga Danilović nije uspela da napravi podvig karijere! Mlada srpska teniserka poražena je od Ons Žabur sa 6:4, 4:6, 2:6 u 3. kolu Rolan Garosa i tako na bolan način završila takmičenje na drugom grend slemu u sezoni.

Komentarisala je Olga dešavanja posle tog duela, a meč između Arine Sabalenke i Sloun Stivens je prvi u večernjem terminu na stadionu "Filip Šatrije" na ovogodišnjem grend slemu u Parizu, pa je zbog toga jedan od novinara rekao to Srpkinji i dodao da je zbog takve odluke organizatora veliki broj navijača odlučio da preproda svoje karte.

Informer

 

- Ne znam, nisam čula za to, ali mislim da je baš glupo. Razumem neke stvari. Međutim, smatram da i mi igramo sjajan tenis i da je moj meč sa Žaber bio sjajan, kao i mnogi drugi dueli u ženskom tenisu, imamo mnogo, mnogo dobrih teniserki. To je samo moje mišljenje, nisam ljuta, samo želim da kažem da i mi igramo dobar tenis- rekla je Olga.

Poznato je da se za Rolan Garos karte kupuju unapred i publika ne može da pretpostavi ko bi mogao da bude na terenu tog dana.

Informer

 

- Zašto da žene ne budu u večernjem terminu? Turnir je za sve i svi moramo da uživamo u tenisu, muškarci, žene, možete više da volite da gledate jedne ili druge, ali svi radimo svoje. Ako organizatori stave mečeve teniserki uveče, to je lepo. Divno je igrati u Parizu po lepom vremenu pred sjajnom publikom- zaključila je Danilovićeva.