Autor: Informer.rs

06.06.2023.

13:49

Foto: reuters

Sport

TENISERKA BRUTALNO IZVREĐALA NAVIJAČE NA ROLAN GAROSU: Divljaci, izabrali su nasilje

Srpski teniser Novak Đoković je na udaru publike u Parizu od starta takmičenja, na meti su i  teniseri i teniserke iz Rusije i Belorusije, čak i Ukrajinkama kojima nije bilo jasno šta se dešava dok im zvižde... 

Prekipeo je i Arini Rodionovoj, koja je na društvenim mrežama navijačima poručila da su  divlji.

"Da li je to do mene ili je francuska publika posebno divlja ove godine? Uobičajeno je da postoji bar malo logike kad zviždite nekome... Ove godine su se samo probudili i izabrali nasilje", napisala je Rodionova na Tviter profilu.

Nedavno se žalila da joj navijači Novaka Đokovića prete smrću.

- Ne znam zašto dobijam pretnje smrću od Novakovih navijača. Neki misle da sam se šalila. Pucanje mišića nije šala, ljudi zbog toga završe u bolnici, danima ne mogu da hodaju. Neki mogu da osvoje grend slem, a mi ostali moramo na pauzu. Pretpostavljam da niste pristalice vakcina, ali sam sigurna da će vakcinacija protiv besnila uraditi čuda -  rekla je Rodionova nedavno. 

Rodionova je trenutno tek 206. teniserka sveta.  Na Rolan Garosu je samo 2016. godine igrala u glavnom žrebu i tada je takmičenje završila u prvoj rundi, dok je ove godine poražen  u drugom kolu kvalifikacija.

Informer

Arina Rodionova

Ona je 2014. godine odlučila na promenu državljanstva i počela da igra za Australiju, u kojoj živi i čiji je pasoš dobila nakon udaje za sportistu Taja Vikerija koji se bavi australijskim fudbalom.