Autor: Informer.rs

07.06.2023.

10:58

Foto: printscreen

Sport

VILANDER U ŠOKU! Ne može da veruje šta je Alkaraz rekao pred meč sa Đokovićem!

Prvi teniser sveta je pun poštovanja prema Đokoviću, kaže da je Srbin favorit, ali je svestan koliko vredi i to ne krije. Vilander je fasciniran s kakvim samopouzdanjem Alkaraz čeka polufinale Rolan Garosa protiv čoveka koji igra za 23. grend slem u karijeri.

Alkaraz je natčovek

- Ne mogu da verujem da je rekao da je njegovo samopouzdanje veoma visoko, to je neverovatno. Sledeći meč ugra sa Novakom Đokovićem i izlazi sa ovim rečima. Drugačije je igrati protiv nekoga koga ste pobedili nekoliko puta ranije, ali nije igrao toliko puta protiv Novaka. Neverovatno je. On je natčovek, ima nade za čovečanstvo kada vidite sportistu kao što je Karlos Alkaras - rekao je Vilander.

Informer

Novak Đoković

Večiti kritičan Novaka Đokovića definitivno ima novog ljubimca.

- Karlos Alkaras je zapalio svet profesionalnog tenisa. Ljudi sve više pričaju o njemu. Taktički je bio neverovatan, nije izgubio identitet na terenu. Neverovatno je gledati njega uživo. Dolazi niotkud sa svojim razornim bekhendom, takav je da je to skoro nedostatak poštovanja za samu igru. Njemu je sasvim u redu da svi navijaju za drugog momka jer samo želimo da više gledamo Karlitosa.

Informer

Informer

Karlos Alkaraz

Navijači od starta Rolan Garosa nisu bili uz Đokovića, ali Vilander veruje da neće tako biti u polufinalu, ber ne na startu

- Mislim da će publika biti iza Novaka Đokovića u ranoj fazi. Oni veruju da je Novak taj koji će morati da se bori, da budem iskren, i on će to moći, sigurno će naći rešenja. Fizički, Novak je genije, ali brzina koju Karlos ima na terenu je možda čak i previše za Novaka.