Autor: Informer.rs

08.06.2023.

16:48

Foto: Tanjug/AP

Sport

NIJE LAKO POBEDITI NOVAKA U TRI SETA! Španac poslao poruku ALKARAZU pred duel sa ĐOKOVIĆEM

Sve je spremno za duel koji su svi čekali na Rolan Garosu. U petak će rekete ukrstiti Novak Đoković i Karlos Alkaraz, a izrazitog favorita uoči polufinala Otvorenog prvenstva Francuske nema. Jasno je da je srpski teniser u prednosti zbog iskustva i sa tim mišljenjem saglasan je i Aleks Koreča. 

Bivši španski teniser analizirao je igru oba tenisera uoči sutrašnje utakmice i istakao da će Alkarazu biti pakleno teško protiv Đokovića, posebno zbog činjenice da se igra u tri dobijena seta. 

- Siguran sam da neće biti lako za Alkarasa, ali u Španiji svi veruju u njega. Moraće da prođe kroz patnju, jer nije lako pobediti Novaka u borbi za tri seta. Siguran sam da neće biti lako za Alkarasa, ali u Španiji svi veruju u njega. Moraće da prođe kroz patnju, jer nije lako pobediti Novaka u borbi za tri seta. Siguran sam da neće biti lako za Alkarasa, ali u Španiji svi veruju u njega. Moraće da prođe kroz patnju, jer nije lako pobediti Novaka u borbi za tri seta. Siguran sam da neće biti lako za Alkarasa, ali u Španiji svi veruju u njega. Moraće da prođe kroz patnju, jer nije lako pobediti Novaka u borbi za tri seta - rekao je Aleks Koreča. 

Informer

Novak Đoković i Karlos Alkaraz u petak će igrati na "Šatrijeu", a organizatori su nedavno objavili da će taj meč biti na programu od 14:45. U drugom polufinalu se sastaju Aleksander Zverev i Kasper Rud.