Autor: Informer.rs

12.06.2023.

14:14

Foto: USA Today

Sport

ĐOKOVIĆ OČAJAN, A DOBIJA! DOVIĐENJA! Izgubio je od Novaka 16 mečeva, sve mu je bilo jasno!

Prvi set je posle velike borbe, preokreta i taj-brejka dobio srpski teniser. Opet je Đoković, mada bije blistao u tom delu igre, bio najbolji kada je bilo najpotrebije. Huan Martin Del Potro je to video. Nije bio oduševljen igrom našeg tenisera, ali mu je bilo jasno Rud ne može da mu parira. 

"Nole je čitav set odigrao loše i dobio ga. Kasper je igrao dobro tokom celog seta, ali u taj-brejku je bio očajan, nije uzeo poen. Ne razmišljam više, doviđenja“, napisao je Del Potro, koji je sa Đokovićem odigrao 20 mečeva, a srpski teniser je dobio 16.

Informer

Huan Martin del Potro

Srpskom teniseru sad Rafael Nadal gleda u leđa, ima 22 grend slem titule, a Novak Đoković 23. Nije bilo lako u Parizu, priznao je od ponedeljka opet prvi tenisera sveta. Ali, osvojio je treći Rolan Garos, a sad juri  Vimbldon i US open, nije daleko Kalendarski slem.

Kada si jedan od najboljih, očekuje se da uvek pobediš. Poraz je tragedija, skandal. Izgubio sam više mečeva nego što sam dobio pred Rolan Garos. Bilo je mnogo problema na šljaci i bilo je mnogo sumnje. I ja sam sumnjao, ali sam govorio sebi da je grend slem ono gde hoću, da tada budem na vrhuncu. To sam uvek govorio, radili smo tako, nedelju za nedeljom, da bih mogao baš ovde da budem najbolji. Sve ostale turnire sam ostavio iza sebe - rekao je Đoković.