Autor: Informer.rs

12.06.2023.

23:50

Foto: EPAIMAGES

Sport

NOLE OTKRIO TAJNU VEZU! TOM BREJDI je moj PRIJATELJ I MENTOR!

Mnogi su se možda iznenadili kada su u Novakovom boksu, tokom finala Rolan Garosa, ugledali i čuvenog Toma Brejdija (45)!

Legenda američkog fudbala je u nedelju sedeo pored supruge srpskog asa Jelene Đoković, u društvu njegovih roditelja, dece i trenera. Burno je proslavljao svaki Noletom poen protiv Kaspera Ruda, a nije krio oduševljenje kada se meč završio pobedom našeg najboljeg tenisera, koji je osvajanjem 23. gren slema ušao u istoriju belog sporta.

Informer

 

Đoković je odmah posle trijumfa dotrčao do svog boksa i srdačno se pozdravio sa Brejdijem, a kasnije mu se tokom svečane ceremonije i javno zahvalio za podršku. To je privuklo pažnju i mnogobrojnim svetskim medijima, koji su sada otkrili i kako se razvilo prijateljstvo između prvog reketa sveta i osvajača sedam trofeja Superboula.

- Bio sam baš blizak sa pokojnim Kobijem Brajantom, kao i sa čuvenom jugoslovenskom teniserkom Monikom Seleš. Isto važi i za Andrea Agasija i Borisa Bekera, koji su mi bili treneri jedno vreme, a voleo sam često da razgovaram i sa Pitom Samprasom. Međutim, sa Tomom Brejdijem imam najviše zajedničkih tema, mnogo pričam s njim o treninzima i oporavku. Naše prijateljstvo traje godinama. Trudim se da iskoristim priliku da sa svim uspešnim sportistima podelim nešto, razmenim iskustva, da im postavljam razna pitanja. Poogotovo sa onima koji su dostigli vrhunac u sportovima kojima se bave, kao što je Tom - otkrio je Đoković.

Najbolji kvoterbek svih vremena obeležio je jednu eru u NFL ligi, a penzionisao se početkom 2023. Najuspešniji je bio u dresu Nju Ingland Patriotsa, gde je proveo čak 19 godina, dok je minule dve sezone branio boje Tampa Beja.

Informer

 

Posle razvoda sa poznatom manekenkom i foto-modelom Žizel Bundšen najviše vremena provodi sa sinom Bendžaminom i ćerkom Vivijen, a prošle nedelje iskoristio je priliku da pruži podršku Đokoviću u Parizu.

"Čestitam prijatelju. Najbolje je videti izbliza koliko te tvoja porodica voli i podržava", napisao je Tom Brejdi na svom Instagram profilu uz fotografiju sa Novakom.