Autor: Informer.rs

13.06.2023.

10:15

Foto: EPA

Sport

OGLASIO SE BEDNI AUSTRALIJANAC KOJI JE OMALOVAŽAVAO NOVAKA! Sad šalje mir i ljubav Đokovićevim navijačima, ALI BOLEST GA I DALJE IZJEDA!

Ovaj filozof i propali teniser u kolumni koju je objavio Gardijan tvrdio je da to što je Novak Đoković najtrofejniji teniser svih vremena sa 23 grend slem trofeja ne znači nužno i da je najbolji svih vremena.

U tekstu je izneo niz sumanutih tvrdnji - da Nole nije imao konkurenciju, da je fizički superiorniji od drugih, da su i rivali poput Federera i Nadala na istom mentalnom nivou... Kao da je Novak kriv što je jednostavno bolji od svih njih.

Informer

Novak Đoković

Brambl je sada imao poruku za srpske navijače, koji su ga juče zasuli uvredama na društvenim mrežama.

Za više od 1.000 Đokovićevih navijača, koji su mi pisali i vređali me poslednja 24 sata, kada sam rekao da Novak nije najveći? Sve što sam rekao je da brojevi gredn slemova to ne rešavaju, drugi faktori se računaju. Sigurno svi treba da prihvatite ovo? (Inače je Dejv GOAT). Mir i ljubav - poručio je Brambl.

Informer

Dr Ben Brambl

Da Brambl nije pri čiistoj svesti i zdravoj pameti konstatovali su mnogi navijači na društvenim mrežama, ali i javne ličnopsti poput poznatog srpskog glumca Miloša Bikovića.