Autor: Informer.rs

18.06.2023.

07:23

Foto: instagram/Jelena Djokovic

Sport

NOLE SE KONAČNO OGLASIO! Ovo je uradio samo zbog Jelene, ovako joj je čestitao rođendan! (FOTO)

Pre nedelju dana je Novak Đoković osvojio Rolan Garos, svoj 23. grend slem u karijeri, a potom sa porodicom otišao na zasluženi odmor.

Đoković je odmah nakon Pariza otišao sa porodicom u Portugaliju, na ostrvo San Migel koje pripada Azorskim ostrvima. Javio se Nole, ali samo zbog jedne stvari. On je supruzi Jeleni čestitao 37. rođendan uz dve fotografije na kojima izgledaju poput tek zaljubljenih tinejdžera.

- 37... Oseća se kao u Raju - kratko je napisao Novak uz njihove fotografije.

Noletu je porodica izuzetno važna, ali nekada moraju svi da mu se sklanjaju sa puta, što je otkrio posle osvanja Rolan Garosa.

- Mnogo je naporno. Ja sam jako naporan za vreme grend slema. Znam to, to zna čitav moj tim, moja supruga, roditelji. Svako ko me okružuje u tim trenucima, kada igram grend slem, zna da u nekim fazama mora da mi se skloni s puta, jer nekada zračim energijom tipa: "Ne prilazi mi!" Želim da imam svoje vreme, na terenu znam da "puknem" i krenem da živčanim - rekao je Nole pre nekoliko dana.

Informer

 

Nije lako biti najbolji na svetu, ali i uskladiti sve obaveze.

- Trudim se da u svakoj ulozi budem što bolji, da budem najbolji mogući otac i suprug. Teško je nekad uskladiti sve to i uravnotežiti sa profesionalnom karijerom. Upravo zbog toga moram da budem selektivniji sa turnirima na kojima želim da učestvujem i igram svoj najbolji tenis. A to su grend slemovi. Još jedna misija je, tako, završena uspešno.