Autor: Informer.rs

05.07.2023.

09:08

Foto: EPAIMAGES

Sport

Novak danas igra, nema ništa važnije! Evo kad i gde možete da gledate Srbina

Najbolji srpski teniser ponovo igrati na Centralnom terenu, a njegov meč je treći  po redu.  Odlukom organizatora ovaj duel bi trebalo da se odigra posle mečeva dama -  Kasatkine i Buraž i duela Ige Švjonteg i Sare Soribas Tormo.  Očekuje se da Novakov duel počne oko 18.30 po vremenu u Srbiji, a možete da gledate na RTS i Sport klubu, dok je tekstualni prenos na Informer.rs.

Informer

Program će otvoriti Kasatkina i Buraž od 14.30, a potom će na terenu biti Švjontek i Soribes Tormo. Natalija Stevanović će protiv Karoline Pliškove igrati treći meč na terenu 18, gde program počinje od 11.00. U isto vreme će početi mečevi na terenu broj 8, gde će Laslo Đere protiv Maksa Kresija biti četvrti po redu.

Na terenu broj 9 Hamad Međedović će protiv Kristofera O'Konela na teren treći i nastaviće susret pri rezultatu 7:5, 1:0 za Amerikanca.

Informer

Inače, kiša je drugog dana takmičenja napravila kolaps u rasporedu na Vimbldonu. Veliki broj mečeva, čak 48 u muškoj i ženskoj konkurenciji prebačen je za sredu, što znači da će istig dana na programu biti mečevi prvog i drugog kola.