10.07.2023.

10:10

Foto: Reuters

Sport

Kako smuvati Šarapovu i Nikol Šerzinger? Dimitrov kaže - lako

Bugarin trenutno učestvuje na Vimbldonu, gde je uspeo da dođe do osmine finala i tamo će odmeriti snage sa Holgerom Runeom. Nakon četvrtfinalnog meča, novinare je uglavnom zanimalo nešto vezano za tenis, ali našao se jedan koji je pitanjem nasmejao sve prisutne.

Reč je o novinaru iz Makedonije koji je rekao da su ga drugari zamolili da pita Dimitrova koja je njegova tajna, kako je uspevao da smuva najlepše žene sveta. Na to pitanje i sam Dimitrov se nasmejao, ali je i otkrio kako su na njegove čari "pale" Šarapova, Šerzinger i mnoge druge lepotice.

- Ne znam kako da vam odgovorio na to pitanje. Nekada u životu ne birate stvari, one same dođu i vi se pomirite sa tim. Generalno rečeno, i dobre i loše stvari. Sve moramo prihvatiti na isti način. Kada su u pitanje žene, to je relativno, ali uvek gledam da budem pozitivan i prijatan sa ljudima koji su mi bliski. Možda to pomaže u odnosu sa devojkama - rekao je Dimitrov.

Informer

 

Dimitrov i Šarapova bili su zajedno dve godine i razišli su se 2015. godine. Ostali su u dobrim odnosima, a teniserka se u međuvremenu udala i dobila dete. On je nastavio da privlači pažnju najlepših žena, a na njegove čari pala je pevačica i model Nikol Šerzinger. I sa njom je bio dve godine u vezi.

Osim dve poznate lepotice, kroz život Grigora Dimitrova prošle su i Nikoleta Lozanova, Lolita Osmanova, Mihaela Fileva i mnoge druge.