Autor: Informer.rs

11.07.2023.

11:11

Foto: EPAIMAGES

Sport

Svet bruji o Jeleni Đoković! Izdominirala u haljini od 22 hiljade dinara!

Srpski teniser u ponedeljak je pobedio Huberta Hurkača i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, ali mu je slavu ukrala supruga Jelena.

Novaku je porodica glavna podrška na tribinama, a Jelena je u ponedeljak privukla veliku pažnju. Brije svetski mediji i društvene mreže o stajlingu supruge najboljeg tenisera sveta ikada. Jelena je obukla usku kratku haljinu roze boje naše kreatorke Marije Tarlać koja košta 22 hiljade dinara. Inače, ovo nije prvi put da je Jelena u haljini naše dizajnerke, pošto je nosila i pre pet godina na dodeli sportske nagrade Laureus, kada je Đoković osvojio četvrti put prestižno priznanje za najboljeg svetskog sportistu. 

Informer

Na glavi je imala šešir, naočare za sunce i nakit, minđuše i narukvicu.  Minđuše koje je Noletova supruga nosila takođe su u centru pažnje. U pitanju je 18-karatno zlato i dijamanti, a prema podacima na internetu one koštaju 5.170 evra. Naočare nisu ništa manje luskuzne, u pitanju je jedan poznat brend, a cena je 648 evra, dok narukvica košta oko 670 evra.

Informer

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali na mrežama: "Prava dama", "savršeno i elegantno", "prelepa", "neke žene treba da se šminkaju satima da bi bile lepe, a neke se samo nasmeju", "lepota, dobrota i pamet", "dama i po, bet teksta smo", samo su neki od komentara, piše Blic.