Autor: Informer.rs

14.07.2023.

18:07

Foto: reuters

Sport

Britanci potvrdili pisanje Informera: Al Hilal došao po Mitrovića!

Pre nekoliko dana javili smo da je Aleksandar Mitrović na listi želja Al Hilala. Velikan iz Saudijske Arabije rešen je da dovede srpskog napadača i po svemu sudeći novac neće žaliti. Saudijci su nedavno Fulamu dostavili ponudu tešku 40.000.000 evra, a iz Britanije javljaju kako su čelnici londonskog kluba odbili prvi nalet. 

Navodno, Fulam je bio izričit u odbijanju nove ponude za Mitrovića budući da nemaju nameru da prodaju najboljeg napadača. Ipak, pitanje je da li je iko u današnjem fudbalu "gadljiv" na novac iz Saudijske Arabije, a budući da su čelnici Al Hilala spremni da ispune sve zahteve Kolibara moguće je da u narednim danima dođe do preokreta u pregovorima. 

Kao što smo nedavno pisali, Aleksandar Mitrović dobio je faraonsku ponudu tešku 75.000.000 evra za tri sezone! Dakle, 25 miliona za godinu dana u Saudijskoj Arabiji čime bi srpski reprezentativac postao naš najplaćeniji sportista. 

Nedavno je put Saudijske Arabije otišao Sergej Milinković-Savić, baš u Al Hilal, a očekuje se da u narednim danima istim putem krene i kapiten reprezentacije Dušan Tadić. Ipak, as Ajaksa biće nova akvizicija Al Ahlija.