Autor: Informer.rs

14.07.2023.

19:29

Foto: Tanjug

Sport

Italijan posle poraza! Siner: Novak je vikao glasno i dugo, njegova metalna snaga je neverovatna

Britanski sudija u stolici je u četvrtom gemu drugog seta oduzeo poen Novaku, jer je tokom igre navodno previše glasno viknuo i ometao rivala. 

- To je bio "poziv" sudije, zar ne? Očigledno je već udario loptu, a onda je posle toga vikao prilično dugo i glasno. Stigao sam loptu i bio prilično fokusiran. Ali, da, igrači, mi to radimo kada smo mirni i sigurni da ćemo udarcem osvojiti poen - rekao je Siner.

On nije želeo da prognozira ko će slaviti u nedeljnom finalu.

- Videćemo u nedelju. Ne znam. To zavisi od situacije u kojoj će igrati. Još ne znamo drugog finalistu. Njih dvojica su različiti. Jasno je da je češće bio u toj situaciji nego što je to slučaj sa njegovim protivnikom. Igrao je više mečeva na travi. Ali da vidimo. Finale nosi sa sobom veći pritisak. Biće favorit sigurno - poručio je italijanski teniser.

Informer

 

Novinare je zanimalo kako je to igrati protiv Đokovića, najboljeg tenisera svih vremena.

- Očigledno je da znaš da igraš protiv najboljeg na svetu u ovom trenutku, posebno na ovoj podlozi. Ali ne mislim mnogo tome, već odluke donosim na terenu. Ako mislite o tome koliko je on veliki, pogrešićeš. Njegova mentalna strana je veoma jaka. Tačno zna kako da igra u bitnim momentima. Ne daje ti ništa. Imao sam neke lake udarce koje sam promašio. Bio sam u taj-brejku, napravio duplu grešku i par grešaka u razmenama. Nije lako - zaključio je Siner.