Autor: Informer.rs

15.07.2023.

23:40

Foto: Tanjug/AP

Sport

Žaber zaplakala: Najbolniji trenutak i najteži poraz u karijeri!

Drugo finale - drugi poraz! Ons Žaber ponovo je doživela neuspeh na poslednjoj stepenici ka tituli na Vimbldonu pošto je od nje danas u finalu bila bolja Marketa Vondorušova. Tunišanka nije mogla da obuzda emocije nakon meča pa je zaplakala. 

- Nije mi lako. Moraću da gledam taj pehar i dalje samo na telefonu. Najbolniji trenutak, najteži poraz u mojoj karijeri. Čestitam Marketa i tebi i timu na naverovatnoj pobedi. Ti si divna igračica, drago mi je da si pobedila ovde nakon toliko povreda i problema u karijeri. Biće mi težak dan, ali nema predaje, pokušavaću i dalje, doći ću i naredne godine - rekla je Ons Žaber. 

Istakla je šesta teniserka sveta da jedva čeka da se ponovo vrati na Vimbldon i iz trećeg pokušaja napadne titulu u Londonu. 

- Ovo je divan turnir, volela bih da i dalje igram ovako dobro. Volela bih da dođem jednog dana do titule. Hvala timu mom, verujem u vas i da će doći jednom i taj dan da zajedno podignemo ovde titulu. Hvala vam što ste došli i što mi dajete energiju i podršku. Težak je put, tako je kako je, ali obećavam da ću jednom pobediti na Vimbldonu - podvukla je Tunišanka.