Autor: Informer.rs

16.07.2023.

13:45

Foto: Tanjug/AP

Sport

Panika zbog Đokovića sat vremena pre početka finala Vimbldona! (VIDEO/FOTO)

Novak Đoković od 15 časova igra finale Vimbldona protiv Karlosa Alkaraza. Pre spektakla je drugi teniser sveta odradio trening i zabrinuo navijače. 

Tokom treninga se videlo da srpski teniser ima problema sa zadnjom ložom. Novak je zalepio flaster kako bi zategao taj deo lože i kako bi bez problema mogao da se kreće.  U pitanju je ista noga i isto mesto koje je mučilo Novaka na Australijan openu, što nije dobra vest.

Nadamo se da u finalu neće biti problema, Nole je odradio trening, pa je verovatno zalepio neku vrstu flastera kako ne bi rizikovao pogoršanje.

Podsećamo, Novak Đoković je povređen osvojio Australijan open početkom godine. U finalu je uspeo da pobedi Grka Stefanosa Cicipasa iako ga je mučila povreda zadnje lože sa kojom je kuburio od starta takmičenja. Imao je Nole tada naprsnuće u zadnjoj loži od tri centimetra. Đoković se mučio u prva tri kola i bolovi su bili vidljivi. Na meču sa Aleksom De Minorom Đoković zaigrao bez bolova i na mnogo višem nivou, nakon što mu je pomogla čuvena doktorka Marijana Kovačević. Razbio je Australijanca,  mišić je bio potpuno nov, pa je na kraju razbio Grka u borbi za trofej.