17.07.2023.

11:21

Foto: Reuters

Sport

Bedni spin Engleza: Novak živi u penthausu, a skromni Alkaraz sa mamom i tatom

Đokovićeva karijera traja već 20 godina, osvojio je 23 grend slema i kao posledicu toga  - nešto više do 200 miliona evra. Dobar deo tog novca ulagao je dalje u nekretnine ili neki od privatnih biznisa, kao što su restorani u Beogradu i Monte Karlu, vinarija i slično. Engleze nije mrzelo da mu popišu imovinu, kako bi se videlo koliko je neskroman.

Tako su naveli da Novak poseduje luksuzan penthaus u Majamiju sa ogromnom terasom duž cele nekretnine koja gleda na Atlantski okean. Osim tog penthausa, ima i dva stana u jednoj zgradi u Njujorku, koja zajedno koštaju oko deset miliona evra.

Tokom korone, Srbin je provodio dosta vremena u Marbelji, u vili koja ima devet spavaćih soba. Kasnije je i tu vilu kupio za deset miliona evra. 

Svako ko normalno razmišlja, rekao bi da je Novak pametno ulagao novac, ali Englezi su jednostavno pokušali da ga naprave neskromnim. Da li ta njegova osobina došla do izražaja, povukli su paralelu sa Alkarazom.

Španac navodno i dalje živi sa mamom i tatom, iako je i on odavno milioner. 

"Alkaraz ima samo 20 godina i zaradio je nešto više od 20 miliona evra. Međutim, i dalje ne želi da se odvoji od svoje porodice. On će se posle Vimbldona vratiti kod mame, tate i braće u stan od 200.000 evra, koji se nalazi na prvom spratu, iznad kioska sa brzom hranom, gde se prodaju kebab i pica, u El Palmaru, blizu Mursije. U budućnosti cela porodica planira da se preseli na veliko imanje. Teniser je već kupio zemljište na kojem je planirana izgradnja dve kuće" navodi "San". 

Tagovi:
sport Novak Đoković tenis Karlos Alkaraz