Autor: Informer.rs

02.08.2023.

20:08

Foto: EPAIMAGES

Sport

Argentinac čeka Đerea u četvrtfinalu - Kaćin razbio Ramos Vinjolasa!

Dominira Laslo Đere u poslednjih desetak dana na šljaci pošto je prošle nedelje igrao finale u Hamburgu, a ove igra sjajno u Kicbilu gde je stigao do četvrtfinalu. Srpski teniser danas je savladao Sejbot Vilda u drugom kolu turnira, već sutra očekuje ga ozbiljan izazov protiv Pedra Kaćina. 

Argentinac je danas nastavio svoj trijumfalni niz pošto je savladao Alberta Ramosa Vinjolasa sa 2:0. Protiv istog rivala igrao je i pre desetak dana u finalu Gštada i tada je slavio, ali sa 2:1. 

Pedro Kaćin potom je doživeo neuspeh na startu turnira u Hamburgu pošto ga je savladao Davidovič Fokina, ali je jasno da je u Kicbil stigao u dobroj formi. 

U prvom setu viđeno je čak pet brejkova, prvi je napravio Ramos Vinjolas. Uzvratio je Kaćin, potom je Španac još jednom oduzeo servis rivali i servirao za osvajanje prvog seta, ali je argentinski teniser došao do dva brejka i preokrenuo rezultat. 

Drugi set doneo je istu priču, ponovo teniseri nisu bili sigurni na svom servisu i još jednom je prvi brejk napravio Ramos Vinjolas. Španac nije uspeo da sačuva stečenu prednost, te je Kaćin za okruglo 100 minuta izborio plasman u četvrtfinale Kicbila.