Autor: Informer.rs

06.08.2023.

13:45

Foto: ATAIMAGES

Sport

Kiša pljušti, a Nole u transu luduje! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Nole ustaje sa stolice i "pada u trans" uz pesmu "Lažni ljudi", kao da kiša ne pljušti. 

Ne samo Nole, niko nije mrdnuo, iako je kiša lila, uživali su u pesmi, a posebno je atmosferu podigao naš teniser koji je zaigrao i zapevao kao sav normalan svet.

Podsetimo, slavni teniser već nekoliko nedelja uživa u Crnoj Gori na porodičnom letovanju, sa decom i suprugom. Novaku su poslednjih nekoliko godina ciljevi samo grend slem takmičenja, pa više vremena provodi sa porodicom, kao ovog leta, jer nema naporan kalendar takmičenja.

Srpski as je sa decom i Jelenom od završetka Vimbldona, pa maksimalno uživa u slobodnom vremenu. Posetio je Dubrovnik, bio potom na Korčuli, a onda je usledilo uživanje na Žabljaku u zdravom planinskom vazduhu.

Informer

Ali, uskoro će kraj odmora. Nole je već počeo pripreme za drugi deo sezone i turnire u Americi.

Propustiće masters u Montrealu, ali će ponovo zaigrati u Sinsinatiju, od 13. do 20. avgusta. Ovaj turnir biće jedina provera i uvertira za Ju-Es open koji je na programu samo osam dana nakon finala mastersa. Nole će u Sinsinatiju igrati i u konkurenciji dublova zajedno sa Nikolom Ćaćićem.