Autor: Informer.rs

21.08.2023.

08:20

Foto: Tanjug/AP

Sport

Ovo niste videli! Alkaraz divljao, pa raskrvario prst (VIDEO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković treći put u karijeri osvojio je titulu na mastersu u Sinsinatiju. On je u finalu posle četiri sata velike borbe savladao svetskog "broja 1" Španca Karlosa Alkarasa (2:1) u meču koji bez ikakve dileme može da se okarakteriše kao najbolji u sezoni- 

Gledali smo strašan duel, delovalo je da Nole neće moći da izdrži zbog užasne vrućine, jer je imao problema, ali je uspeo da se "restartuje", prokrene rezultat i trijumfuje.

Španac je imao sve u svojim rukama, međutim, prokockao je šansu da dotuče Srbina, a posle gubitka drugog seta totalno je odlepio. U jednom momentu je počeo da udara u plastičnu kutiju koja se nalazila pored njegove stolice. Mnogi to nisu primetili.  Đoković je tada imao pauzu za toalet, a kada se vratio Alkaraz nije bio spreman da nastave meč, pošto su mu ukazivali pomoć.

Informer

Karlos nije ni primetio da je raskrvario prst, tako da je vrlo kasno pozvao lekarski tim da ga zavije. Bilo je krvi jer je iz sve snage udarao po plastičnoj kutiji pored svoje klupe.

Publika je inače sve videla, ali nije reagovala, ni zviždala zbog njegovog izliva besa. Sećamo se kako su svi reagovali kada je Novak bes iskalio na reketu. Govorili su divljak, da je nepristojan, nedeljam se samo o tome pričalo. A, sada? Muk!