Autor: Informer.rs

28.08.2023.

08:06

Foto: profimedia

Sport

Skandal! Navijači u Njujorku ogorčeni zbog Novaka!

Organizatori grend slema u Njujorku nisu dobro uklopili raspored i bio im je potreban prazan teren, pa su Novaka Đokovića praktično izbacili sa njega.

Srpski teniser sparingovao je sa Karenom Hačanovim uoči početka prestižnog takmičenja na stadionu "Artur Eš", a trening je pratio veliki broj navijača. Njih dvojica su trenirali između 16 i 17 časova po vremenu u Njujorku i Nole je po običaju po završetku treninga ostao još neko vreme kako bi podelio autograme i fotografisao se sa svojim navijačima, ali ga je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Direktorka Ju-Es opena, Stejsi Mekalister, došla je na teren i obavestila našeg asa da mora da napusti teren bez ikakvog kontakta sa navijačima, tako da je obezbeđenje sprovelo srpskog tenisera i njegov tim do izlaza.

Očekivano, navijači su bili nezadovoljni zbog toga, pošto su dugo čekali da vide Noleta i dobiju autogram od najboljeg tenisera svih vremena, ali je Đoković pokazao po izlasku sa terena da to nije njegova odluka nego organizatora.

Jedna od najpoznatijih Novakovih navijačica, Žuli, piše da su organizatori Ju-Es opena lagali navijače koji su dolazili na "Artur Eš" posle 16 časova i govorili im da je Srbin tražio "trening bez navijača" kako ne bi ulazili i kako bi stadion bio ispražnjen do 17 časova.