Autor: Informer.rs

29.08.2023.

06:52

Foto: Tanjug

Sport

Nole uništio Francuza i seo na presto! Čeka ga Španac!

Novak Đoković je na fenomenalan način startovao na ovogodišnjem Ju-Es openu! Bukvalno se srpski teniser poigravao sa Aleksandrom Milerom i za samo 23 minuta rešio prvi set u svoju korist sa 6:0!

U drugom je Francuz znao da bljesne na momente i izazove ovacije publike, ali sve je to bilo kratkog daha! Uspeo je 85. teniser sveta da osvoji dva gema u ovom setu, a jednom je čak i brejknuo Srbina.

Informer

Treba istaći i da je najlepši poen na meču priprao Aleksanderu, koji je kroz noge vratio lopticu na Noletovu polovinu, a onda poentirao u stilu majstora tenisa. Doživeo je ovacije Miler i na tim krilima zaigrao bolje u nastavku.

U uvodu trećeg seta francuski teniser je odservirao odlično i po prvi put na meču je poveo! Najviše uzbuđenja je i viđeno u tom trećem setu,  u kojem se Đokovićev rival najbolje i pokazao!

Informer

Servirao je fenomenalno momak koji je bio deklasiran u prva dva seta i Noletu je bilo teško da pronađe recept za novi brejk! Bilo je egal do 3:3, a onda je naš as dao gas, zaigrao koliko mu je bilo potrebno za trijumf i povratak na prvo mesto na ATP listi koje je preuzeo od Karlosa Alkaraza!

Naredni rival našem asu je Španac Bernabe Zapata Miraljes, protiv kojeg nikada nije igrao!