Autor: Informer.rs

13.09.2023.

08:00

Foto: prinstscreen

Sport

Pogodila ih pesma! Novak zagrlio Jelenu i ne pušta je (VIDEO)

Novaka su slomile emocije kada je izašao na čuveni balkon i zapakao kada je video navijače koji su skandirali njegovo ime. U govoru otkrio da mu se o stvario dečački san, da je želeo da se jednom sa košarkašima nađe na pomenutom balkonu i oduševio sve.

Kasnije je sa suprugom Jelenom otišao na zajedničku proslavu sa košarkašima gde su im pevale i brojne estradne zvezde. Bio je jedan od omiljenih pevača Novaka i Jelene Vlado Georgiev.

Kada je Georgiev zapevao pesmu 2Mi nismo mi“, Novak je zagrlio Jelenu i potom su se zajedno njihali u ritmu stihova poznatog pevača.

Nole je u Njujorku osvojio četvrti Ju-Es open, 24. grend slem u karijer, pa je pobegao Rafaelu Nadalu koji ima 22. Sada će se pridružiti saigračima iz Dejvis kup reprezentacije, a do kraja sezone ga očekuje u Završni masters.

- Veruj mi, ovo mi je najvažnije, ja sam svoj posao, što se tiče ove sezone, u smislu moje individualne karijere - završio. Ako budem završio kao broj jedan na kraju to će biti bonus. A ono što mi je najvažnije na kraju sezone je da pokušamo da idemo na titulu u Dejvis kupu. To mi je najveći cilj - reprezentacija, pošto sam - kako kažu - ovu priču završio - kazao je Nole posle osvajanja Ju-Es opena.