Autor: Informer.rs

26.09.2023.

09:28

Foto: EPAIMAGES

Sport

Opaaa! Nole i Rafa goli u bazenu, a zli jezici kažu da se mrze

Nadal je nedavno potkačio Đokovića, Španac je zaključio da bi Srbin bio frustriran da nije osvojio više grend slemova od njega, pa su danima nepresušna tema među naviijačima.

Na društvenim mrežama isplivala je njihova zajednička fotografija iz mlađih dana. Na fotografiji koja je nastala 2008. godine, vide se Novak i Rafa kako zajedno, deluje da su goli, uživaju u bazenu. Nije poznato šta je bio povod ili razlog ovog neobičnog provoda, ali je jasno da su jedan i drugi uživali. Nisu skidali osmeh sa lica, ne kažu bez razloga "od ljubavi do mržnje linija je tanka". Ko zna šta je Jelena posle ovoga rekla Novaku?

Pogledajte kako izgleda žurka u bazenu u režiji Novaka Đokovića I Rafaela Nadala.

Da podsetimo, Španac je nedavno posle prozivki priznao da je Srbin bolji od njega. Ko zna, možda se setio pomenute fotografije.

- Brojke su brojke, statistika je neumoljiva! U tom smislu Novakove brojke su bolje od mojih, to je nesporno. Nemam dovoljno veliki ego da bih pokušao da prikrijem stvarnost ili je predstavim drugačijom. Ovo je istina. Ostalo su ukusi, inspiracija, način tumačenja, da li vam se jedan ili drugi više dopadaju. Što se tiče titula, Đoković je najbolji u istoriji i tu nema šta da se raspravlja. Kao i uvek, svako može da kreira priču kako želi, da podseti na veliki broj mojih povreda. Nesreća za mene je što mi je telo (bilo) u takvom stanju, ali i to je deo sporta - rekao je Nadal.