Autor: Informer.rs

27.09.2023.

22:11

Foto: Starsportphoto/reuters

Sport

Da li Jelena zna za ovo? Komentari se nižu, Novak i Šarapova glavna tema!

Nekada prva teniserka sveta, koja već tri godine nije aktivna na terenu, Marija Šarapova je  jednom prilikom ispričala kako je davne 2008. godine počelo njeno druženje s Novakom Đokovićem.

- Mnogo mi je smešna ta priča sa Novakom. Ne sećam se šta je bila opklada, ali je rekao ako je dobije, onda moramo da idemo na večeru. Pristala sam da se kladim jer sam mislila da od večere svakako nema ništa. Pobedio je i rekao: "Idemo na večeru!" - ispričala je Šarapova.

Ispričala je petostruka grend slem šampionka i kako je izgledala večera sa najboljim teniserom svih vremena.

- Na večeri me je pitao i da se slikamo. To mi je bilo baš smešno. Sada ga poznajem jako dobro i neverovatno je videti koliko je strastven. Fascinantno je kako je dugovečan, u kojim godinama osvaja turnire. Neverovatno je kako se ophodi prema svom telu i kako se priprema - rekla je ona.

Ove njene izjave su postale popularne na društvenim mrežama, a naravno nije moglo da prođe bez raznih komentara,  a korisnici društvenih mreža su uz to prokomentarisali i fotografiju na kojoj se vidi kako Marija i Nole pevaju.

"Da li je Jelena znala za to ili se sprema oluja", napisao je jedan korisnik društvenih mreža, misleći na Noletovu suprugu.

Nisu se tu zaustavili fanovi ovo dvoje vrhunskih sportista.

"Kakav igrač na terenu, ali i van njega", glasio je jedan od komentara

Jedan komentar je posebno bio duhovit, a on je bio na račun Novaka Đokovića,

"Ovaj čovek bi trebalo da bude novi Džejms Bond", napisao jedan korisnik, na šta je dobio odgovor da bi Novak u isto vreme mogao igrati i Džejmsa Bonda i glavnog negativca u filmu.

Nije ni Marija Šarapova pošteđena od komentara.

"Ona je želela tu večeru", stoji u jednom od komentara na društvenim mrežama.

Svakako se neće završiti na ovome, verovatno ćemo videti još dosta komentara na ovu temu.