Autor: Informer.rs

06.10.2023.

13:02

Foto: reuters

Sport

Cicipas se pokajao, podvio rep i priznao: Bez njega gubim identitet!

Australijski stručnjak Mark Filipusis je već prošlost, nije sa njim grčki as beležio rezultate kakvi su se očekivali i shvatio je da mu je sa tatom najbolje!

Stefanos je pre samo dva meseca odlučio da proba da nastavi karijeru bez svog oca, ali mu nije mnogo trebalo da shvati da je to loš potez!

- Osećam kao da gubim identitet kao teniser bez svog oca - objasnio je Cicipas.

Inače, tokom učešća na Vimldonu svi su videli da Paula Badosa, Cicipasova devojka, i njegov tata nisu u najboljim odnosima. Za vreme jednog meča Apostolos se okrenuo ka lepoj Špankinji, nešto joj rekao, a ona ga je streljala pogledom. Nekoliko nedelja kasnije tata je otišao na "odmor".

- Dao sam ocu odmor. Nije ga imao otkako sam bio dvanaestogodišnjak. Za njega će biti veoma zdravo da se malo udalji od terena i osveži. Naravno, i dalje ga volim i želim da bude deo putovanja koje smo zajedno počeli - rekao je Cicipas.

Dobro je počeo Stefanos ovu sezonu, igrao je finale Australijan opena u kojem je bio poražen od Novaka Đokovića, ali je ove godine uspeo da osvoji samo jednu ATP titulu i to u Meksiku. Dakle, podigao je trofej samo na turniru u Los Kabosu, a to nije dovoljno za igrača koji želi da bude u samom vrhu svetskog tenisa. Grk je u ovom momentu na šestom mestu ATP liste,