Autor: Informer.rs

16.10.2023.

20:26

Foto: Tanjug/AP

Sport

Ruskinja besna: Tenis je najgori sport na svetu, telo mi govori da odje**m!

Poslednjih godina sve više kritika stiže na račun zgusnutog rasporeda u svetu tenisa. Poslednja u niz koja se pobunila protiv ogromnog broja turnira u kratkom roku je ruska teniserka - Darija Kasatkina. 

- Sama igra je najjednostavnije od svega što radimo. Sve ostalo je totalno s*anje. Ne mogu više da putujem. Ne mogu više da pakujem svoje stvari, te avioni, premeštanje, kada ne možete da komunicirate sa ljudima iz drugih država, konstantno menjanje kreveta, pakovanje i raspakivanje svake nedelje. Više ne mogu - rekla je Kasatkina. 

Ruskinja je tokom poslednjih mesec dana proputovala čitav svet. Nastupala je na Ju-Es openu nakon čega je igrala u Japanu, a sada i na dva turnira u Kini. 

- Moje telo mi govori da od*ebem. Već treći put u mesec i po imam problema sa grlom i generalno moje stanje je neobjašnjivo. U pogledu životne logistike, ne postoji gori sport na svetu. Totalno je s*anje - podvukla je Ruskinja. 

Koliko je nezgodan raspored dovoljno govori činjenica da su Koko Gof i Iga Švjontek otkazale nastup na Bili Džin Kupu budući da je samo nedelju dana ranije na programu Završni turnir u Meksiku.