Autor: Informer.rs

20.10.2023.

17:56

Foto: Starsportphoto

Sport

Miomir Kecmanović izborio polufinale turnira u Stokholmu!

Sam početak meča najavio je odličnu igru Kecmanovića, koji je od početka kontrolisao ritam i bez izgubljenog gema okončao prvi set.

Činilo se da će u drugom setu biti većeg otpora domaćeg tenisera, ali je morao da preda meč pri vođstvu Miomira od 3:2 zbog povrede. Srpski predstavnik, iako zadovoljan pobedom, poželeo je brz oporavak svom rivalu i najavio dobru igru u polufinalu.

- Nije bilo nimalo lako. Kada vidite da se rival muči, teško je ostati koncentrisan. Želim mu brz oporavak i da se što pre vrati na teren. Pokušavao sam da igram dobro iako on nije mogao da se kreće. Dobro igram ove nedelje, znatno bolje nego ranije. Nadam se da ću tako nastupiti i u polufinalu. Bilo je teško protiv Pavela Kotova u prethodnom međusobnom susretu, nadam se pobedi - rekao je Kecmanović.

Između Srbina i finala stoji ruski teniser Pavel Kotov, koji je polufinale zakazao pobedom nad Talonom Griksporom 2:0 (7:6, 6:2).

Informer

Pavel Kotov

U drugom četvrt finalu, Laslo Đere igra meč sa Tomašem Mahačem od 19.50 i, ukoliko trijumfuje u tom i polufinalnom meču, moguće je da dođe do srpskog finala između Kecmanovića i Đerea.