Autor: Informer.rs

06.11.2023.

14:23

Foto: EPAIMAGES

Sport

Prelepa Ana Ivanović opčinila sve na Baliju! (FOTO)

Lepa Beograđanka je na današnji dan podigla trofej na Baliju, drugi put u karijeri, pa se prisetila tog momenta i na Instagramu podelila fotografiju.

Ana je tada uspela da odbrani trofej, koji je osvojila godinu dana ranije, a u finalu je pobedila Anabel Medine Gariges sa 2:0 i tako osvojila 11. titulu u karijeri. 

Ana je na svečanoj ceremoniji proglašenja pobednika turnira izgledala prelepo u tradicionalnoj haljini koju na Baliju nose buduće neveste.

Informer

Zanimljivo je da je Ani bila poslednja teniserka  koja je slavila na Baliju,  nakon 11 godina njegovog održavanja na ovom ostrvu i ukupno 17 godina u Indoneziji.

- Ovde je sjajno. Osećam se veoma opušteno. Provodila sam dosta vremena na plaži i koristila sam spa. Ovde sam neverovatno opuštena. Tužno je što je ovo poslednji turnir koji će biti održan ovde, ali nadam se da će se ženski tenis uskoro vratiti na Bali - rekla je Ivanovićeva 2011. godine.

Ani je tada kao šampionki pripalo 210.000  dolara. 

Prelepa brineta završila je karijeru krajem 2016. godine. Udala se za bivšeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera i rodila tri sina. Lepa Beograđanka i njen suprug vole da drže  privatnost daleko od očiju javnosti.