Autor: Informer.rs

16.11.2023.

07:46

Foto: EPAIMAGES

Sport

Meč odluke! Nole prvi put u ovom terminu

Navijači u Srbiji neće biti oduševljeni satnicom. Đoković na teren u četvrtak, a duel protiv Hurkača na programu oko 14.30 (SK), dok će Janik Siner i Holger Rune odmeriti snage od 21.00, potvrđeno je na zvaničnom sajtu turnira.

Pre toga na programu je meč dublova u kom će igrati Ivan Dodig i Ostin Krajček protiv Santjaga Gonzalesa i Eduarda Rožera Veselina.

Đoković i Hurkač do sada su odigrali šest mečeva i prvi teniser sveta ima isto toliko pobeda. Ove sezone su već odigrali dva duela, a Novak je slavio prvo u Dubaiju, pa na Vimbldonu.

- Hurkač je jedan od najboljih servera na svetu, a opušten je sada jer nema šta da izgubi. Biće veoma teško sigurno - kazao je naš teniser, kome će za plasman u polufinale biti potrebna pobeda od 2:0 protiv Hurkača, dok bi mu trijumf od 2:1 bio dovoljan ako Janik Siner savlada Holgera Runea od 21 čas.

Informer

Podsećamo,  Novak Đokoivć je posle velike borbe pobedio Holgera Runea u tri seta na "otvaranju" turnira,  a potom je takođe u taj-brejku trećeg seta izgubio od domaćeg tenisera, Janika Sinera.