Autor: Informer.rs

18.11.2023.

19:24

Foto: AP PHOTO

Sport

Novak još jednom dokazao da je ljudina! (FOTO)

Svoje teniske kvalitete pokazuje Novak Đoković svaki put kada kroči na teren, a da se ne radi o suvom profesionalcu dokazao je još jednom. Ovoga puta na Završnom mastersu u Torinu.

Novak Đoković svoje vreme u Torinu izdvojio je kako bi se upoznao sa svojim velikim fanom. Reč je o Lorencu Petriniju. On je svoju ljubav prema Novaku Đokoviću preneo na papir i naslikao sliku posvećenu najboljem teniseru svih vremena. 

- Za mene, napraviti crtež rukom sa svim detaljima koje treba uzeti u obzir i poteškoćama koje sam imao, uglavnom zbog moje bolesti, bio je zaista podvig. Nakon nekoliko meseci sa upornošću, mentalnom snagom i odlučnošću, završio sam ga. Kao što to radi moj idol Nole. Ovo je moj poklon za koji se nadam da ću mu jednog dana lično dati – napisao je Lorenco.

Stigla je ta vest do Novaka Đokovića koji je doneo odluku da se upozna sa talentovanim Italijanom. I to nije sve pošto mu je srpski as platio dolazak u Torino, smeštaj i karte za duel protiv Janika Sinera. 

To se i dogodilo, a mladić je bio oduševljen Đokovićevim gestom.

- Bio sam gost Novaka Đokovića dva dana i ispunio sam svoj san. On i njegov tim su bili fantastični, nikada neću prestati da budem zahvalan zbog ovoga. Nadam se da ćemo da se vidimo uskoro - poručio je Lorenco nakon što je upoznao Đokovića i gledao njegov meč protiv Janika Sinera.