Autor: Informer.rs

25.11.2023.

15:04

Foto: AP/Photo

Sport

Kecmanović: Igrao sam najbolji tenis u najvažnijem trenutku!

Kecmanović je još jednom opravdao poverenje selektora Viktora Troickog i, nakon fantastičnog tenisa u četvrtak protiv Džeka Drejpera i danas je bio odabran za prvi meč polufinala.

Loše je započeo, izgubio prvi set, ali je onda u potpunosti preokrenuo tok meča i slomio Muzetija koji se u poslednjim trenucima jedva održavao na nogama.

Informer

 

Popularni Miša rekao je da je srećan što je uspeo da slavi nakon preokreta i što je uspeo da podigne formu u najvažnijem trenutku.

- Igrao sam najbolji tenis u najvažnijem trenutku. Mnogo sam srećan što sam pomogao svojoj zemlji i nadam se prolasku u finale. Obojica smo igrali fenomenalan meč, prelomile su dve,tri lopte. Jako mi je drago što sam ponovo uspeo da preokrenem nakon nešto lošijeg starta - rekao je srpski teniser.

Zatim je pomenuo i podršku ostalih momaka i njihov uticaj na njegovu igru.

- Tokom osvajanja titule 2011. bio sam na tribinama beogradske Arene i gledao sam spektakl, a ovoga puta ću, nadam se, biti deo svega toga. Podrška ostalih momaka mi mnogo znači i zahvalan sam im. Svi su oni osvajali dosta titula i svaki njihov savet mnogo pomaže. Sada sam ja tu da Noletu pružim podršku - objasnio je Kecmanović.