Autor: Informer.rs

08.12.2023.

09:20

Foto: AP Photo/Hakim Wright Sr.

Sport

Novakov prijatelj šokirao svet! Kirjos otvorio nalog na Only Fansu!

Nik Kirjos je i te kako aktivan na društvenim mrežama, a kako stvari stoje biće još aktivniji, jer je odlučio da otvori OnlyFans profil.

Bio je "darežljiv" pa će pristup biti besplatan pristup svima, a kreiraće i širiće ekskluzivne sadržaje.

„Upravo je postalo još luđe. Pridružite mi se na OnlyFansu. Besplatno je za sve. Iza scene, sve od terena do svakodnevnog života. Vidimo se tamo“, napisao je veliki prijatelj Novaka Đokovića  na društvenoj mreži X.

Najavio je problematični momak teniskog sveta i da će na OnlyFansu deliti stvari koje se dešavaju iza kulisa sa ATP tura i još štošta.

„Profesionalni teniser koji je uvek u dobrim problemima. Povežite se kako biste bili u interakciji sa mnom kao nikada do sada. Videćete: sve iza kulisa sa ATP tura, moj život van tenisa, turnire na kojima igram, interakciju sa navijačima, kao i podele nagrada. I sve ostalo. Vidimo se“.

Za neupućene, OnlyFans je društvana mreža koja omogućava čoveku da kreira i deli svoj vizuelni sadržaj, ali ne bilo kakav –  uglavnom onaj za koji je potrebno da se plati. Sadržaj koji se plasira na ovom sajtu prilično je slobodan, što je dovelo do toga da ovo zapravo postane mreža koja je poznata po tome da se na njoj deli sadržaj za odrasle i češće ga koriste pripadnice lepšeg pola.

Obožava Australijanac da bude u centru pažnje i ne bira način kako da ispuni cilj. On je prošustio celu sezonu zbog povrede kolena, a svaki slobodan trenutak iskoristio je da podrži Novaka Đokovića i kaže svetu da je Srbin GOAT.