Autor: Informer.rs

11.12.2023.

09:52

Foto: EPAIMAGES

Sport

Šok! Alkaraz i ovako zarađuje pare! Milioner, a "dere" ljude za časove!

Karlos Alkaraz je poražen od Novaka Đokovića u polufinalu završnog mastersa u Torinu, na taj način je i završio sezonu, a onda je rešio da se još malo "opari". 

Drugi reket sveta je odlučio da tokom priprema za 2024. godinu obezbedi sebi džeparac, pa je u jednom hotelu u meksičkom letovalištu Los Kabos počeo da naplaćuje treninge od gostiju koji su želeli da im baš on bude trener.

U hotelu sa pet zvezdica dogovorio se da drži privatne časove onima koji ne oskudevaju ni u čemu, pa je za pola sata treninga sa jednim od najboljih tenisera sveta bilo potrebno izdvojiti oko 4.500 evra.

Informer

Oni koji su želeli da treniraju u grupama prošli su bolje, jer su mogli za "samo" 500 evra da vide kako to Karlos Alkaraz trenira i u čemu je tajna njegovog uspeha.

Verovali ili ne, privatni čas sa Alkarazom je četiri puta skuplji od papreno skupog noćenja u ovom hotelu, ali su očigledno svi na kraju bili srećni i zadovoljni.

Zaradio je uspešni španski teniser oko 11 miliona evra tokom prošle sezone samo od turnira, sponzori mu donose vrtoglave prihode, pa se postavlja se pitanje zbog čega je to uopšte radio!?

Bilo kako bilo,  27. decembra u Džedi u Saudijskoj Arabiji čeka nas spektakl. Igraće Alkaraz revijalni meč protiv Novaka Đokovića, a to će i jednom i drugom biti sjajna uvertira za Australijan open koji je na programu od 14. do 28. januara.