Autor: Informer.rs

30.12.2023.

07:18

Foto: profimedia

Sport

Mrzitelji opet napali Đokovića! Ljudi, dokle više?

Navijači najvećih rivala našeg tenisera jedva čekaju da opletu po prvom teniseru sveta, a sad ga optužuju da kopira Federera i Alkaraza.

Navikli smo da je Novak na udaru bez obzira na to šta radi, a sad mu hejteri na društvenim mrežama zameraju jer nosi šešir kao Španac, a zamislite napravio je selfi kao Federere pre nekoliko godina.


"To je Karlitosov stil šešira, možeš li bar jednom da budeš originalan?", komentar je jednog od tviteraša.

"Đoković kopira! Sada svi kopiraju Rodžera Federera. On je vlasnik selfija sa kvokom. Ne"?

I Australijan open je na zvaničnom nalogu objavio fotografiju Đokovića, Federera i Nadala sakKvokom. Odmah su se javili Novakovi mrzitelji.

"Kopiraš Karlosa sa šeširom, misliš da smo zaboravili Alkaraza na Vimbldonu", napisao je jedan Tviteraš, pa mu je brzo stigao odgovor: "Nismo znali da je Alkaraz vlasnik autorskih prava na nošenje šešira".

Kvoke su mali torbari, bliski srodnici kengura. Naseljavaju jugozapadnu Australiju, kao i australijsko ostrvo Rotnest. Ljudima je najsimpatičnije je njeno lice koje izgleda kao da se stalno smeje. Teško ko mu može odoleti.

Informer

Srpski teniser novu sezonu počinje 31. decemmbra na Junjated kupu. Prvi meč na turniru igra u nedelju od 10.00 proti Žižen Žanga. Srbiju će pored Novaka Đokovića predstavljati i Hamad Međedović, Nikola Ćaćić, Olga Danilović, Natalija Stevanović i Dejana Radanović.