Autor: Informer.rs

15.01.2024.

13:00

Foto: Instagram/Dajana Jastremska

Sport

Seksi Ukrajinka zaludela planetu! Vrela plavuša voli Novaka, a zbog se*sa kažnjena

On je na Australijan openu priredila veliko iznenađenje. Eliminisala je u prvom kolu takmičenja  Marketu Vondroušovu, šampionku Vimbldona, sedmu igračicu sveta sa 6:1, 6:2.

Jastremska je inače u glavni žreb stigla iz kvalifikacija, svaki meč je dobila posle tri seta, a onda je  na startu takmičenja imala mnogo lakši posao, koji je završila za samo 77 minuta igre. 

- Definitivno mogu da igram još bolje - rekla je 23-godišnja Dajana, trenutno 93. teniserka sveta.

Informer

Ona je posle pobede podržala svoj narod u Ukrijini koji je u ratu sa Rusima.

- Ponosna sam na Ukrajinu, na moj narod, vojnike. Hvala svima što nam pružate podršku.

Dajana je jedna od najlepših teniserki na svetu, neki kažu da je skinula sa trona Kanađanku Eženi Bušar. Kada se lepa plavuša pojavi na terenu muški deo publike ostane bez teksta. Pogledajte našu fotogaleriju i biće vam jasno zašto. 

Inače, Dajan je pre četiri godine je stala u odbranu našeg tenisera Novaka Đokovića, kada su ga svi napali zbog organizacije teniskog turnira u Beogradu za vreme pandemije korona virusa.

Informer

- Organizatori i igrači su se našli pod neverovatnim pritiskom. Nekako prolazi ispod radara da je turnir održan uz saglasnost državnih normi i regulativa. Da sam imala priliku da organizujem takav turnir, ne bih oklevala ni sekunde - rekla je Jastremska 2020. godine.

Informer

Pre tri godina je bila suspendovana zbog pozitivnog doping testa. Ali, kako je tada tvrdila da je za sve kriv seks sa bivšim dečkom. U krvi su joj pronašli mesterolon, anabolički steroidni lek koji se uglavnom koristi u lečenju niskog nivoa testosterona i muške neplodnosti. Dajana je tada rekla da je nedozvoljena supstanca u njeno telo ušla tokom polnog odnosa s bivšim dečkom, dok je on tvrdio da to nije istina. 

Informer

- U mokraći su mi pronašli vrlo niske količine mesterolona. S obzirom na nisku koncentraciju i negativan uzorak dve nedelje ranije, dobila sam informacije da je pozitivan rezultat moguć kao rezultat neke vrste kontaminacije. Uz to, obaveštena sam da ovu supstancu muškarci koriste kao lek i ne preporučuje se ženama zbog štetnih svojstava - izjavila je ona pre nekoliko godina.